Specialistläkare/överläkare, onkologi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet i både Kalmar och Västervik. Vi erbjuder ett intressant och viktigt arbete för våra patienter i norra delen av länet. Kliniken präglas av ett tydligt teamarbete där alla kan vara med att påverka utvecklingen. Vi ser gärna att du tar eget ansvar på plats samtidigt som du utnyttjar den stora kompetensen som finns inom basenheten. Sammantaget kommer du tillsammans med medarbetarna ha stora möjligheter att påverka utveckling av verksamheten i Västervik. Detta tillsammans med god arbetsmiljö i en vacker stad gör att vi hoppas att du väljer att komma och jobba med oss i Västervik. Hos oss arbetar du måndag till fredag och är ledig röda dagar och helger, vi har ingen jourverksamhet.

Vi söker

Vi söker dig med onkologisk erfarenhet och vilja att vara med att utveckla onkologin i Region Kalmar län och i synnerhet i Västervik. Som specialistläkare på behandlingsenheten kommer du ha ett medicinskt ansvar för verksamheten i norra länet. Du kommer ha egna mottagningar, delta i vissa multidisciplinära konferenser, delta i klinikens interna fortbildning liksom andra möten. Du kommer träffa både palliativa och adjuvanta patientgrupper framför allt i inom de stora tumörgrupperna. Vilka ytterligare tumörgrupper som i framtiden kan behandlas i Västervik kan du ha inflytande över.

Vår arbetsplats

Vi söker ett nytt team till onkologiska kliniken i Västervik. För att du ska få så bra förutsättningar som möjligt på din nya arbetsplats rekryterar vi nu ett nytt team med sjuksköterskor, specialistläkare och en avdelningschef som kommer finnas på plats i Västervik. Vi tror på delaktighet och medarbetarskap och du kommer ha stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Behandlingsenheten i Västervik tillhör onkologiska kliniken i Kalmar och vi har ett nära samarbete mellan orterna. Tillsammans erbjuder vi länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård. Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/57

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magnus Lagerlund, verksamhetschef

Verksamhetschef

0480-44 86 57
Upplysning om tjänsten

Elsy-Britt Schildt, Läkarföreningen

0480-448229

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet