Kirurg, Kirurgkliniken, Oskarshamn

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Kirurgkliniken i Oskarshamn är del av ett litet sjukhus med en familjär stämning som erbjuder en arbetsdag som skiftar i både innehåll och utmaningar. Vi arbetar i team med patienten i centrum och med målsättningen att ha en god kvalitet med en hög kompetens i varje möte. Fokus ligger på att utveckla och driva en effektiv vård med god patientsäkerhet. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av elektiv kirurgi såsom gall- och bråckoperationer, hudförändringar, proktologi, skopiverksamhet med gastro- och koloskopi.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid och bakjour för inneliggande kirurgpatienter någon kväll i veckan.

Vi söker

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens inom kirurgi. Vi ser gärna att du har erfarenhet samt bredd i ditt kirurgiska kunnande. Du är självständig och kan planera, organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Din förmåga att skapa engagemang och delaktighet bidrar till en effektiv verksamhet och ett positivt arbetsklimat inom kliniken. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga samt vid personlig lämplighet. Du behöver ett genuint intresse för att lära ut, både teoretiskt och praktiskt dina kunskaper till yngre kollegor.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet i Oskarshamn och Kalmar. I Oskarshamn finns en vårdavdelning som bedriver elektiv kirurgi måndag till fredag samt en allmänkirurgisk mottagning. Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken varav cirka 30 i Oskarshamn. Oskarshamn är en mindre stad, men full av liv och möjligheter. Staden är kustbelägen och har något att erbjuda de allra flesta såsom närhet till natur, färjeförbindelser till våra stora öar och pendlingsavstånd till Kalmar med internationell flygförbindelse.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/446

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten
Upplysning om tjänsten

Johan Berggren, Läkarföreningen

johan.berggren@regionkalmar.se, 0480-81 464

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet