Specialistläkare/överläkare Kirurgkliniken, Oskarshamn

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

En tjänst som överläkare/specialistläkare på Kirurgkliniken Kalmar-Oskarshamn med placering i Oskarshamn. I Oskarshamn bedrivs elektiv kirurgi utan förväntat IVA-behov – gall-och bråckkirurgi, proktologi, operation av pilonidalsinus, hängbuksplastiker och gastro- och koloskopi. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av elektiv kirurgi där handledning av ST-läkare ingår som en viktig del, skopiverksamhet och allmänkirurgisk mottagning. Arbetstiden är förlagd kontorstid måndag till fredag utan jourverksamhet. Du kommer att ha en erfaren kirurgöverläkare som nära kollega.

Vi söker

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens inom kirurgi, vi ser gärna att du har erfarenhet samt bredd i ditt kirurgiska kunnande.
Du kan arbeta självständigt och effektivt, har god samarbetsförmåga och ett genuint utbildningsintresse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken Kalmar-Oskarshamn bedriver en bred verksamhet i Kalmar indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl/trauma, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutsjukvård.

I Oskarshamn finns en allmänkirurgisk mottagning samt en kirurgavdelning med tio vårdplatser måndag-fredag. Elektiv kirurgi och skopiverksamhet utförs måndag till fredag. Totalt arbetar ca 200 personer på Kirurgkliniken varav ett trettiotal i Oskarshamn. I Oskarshamn finns en senior överläkare stationerad och klinikens ST-läkare åker regelbundet till Oskarshamn en vecka i taget och lär sig operera gallor och bråck. Dessutom kommer Kalmarkirurger och urologer varje vecka enstaka dagar för mindre urologiska operationer, proktologi, lapbråck och RF-behandling av varicer.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1231

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-12
Upplysning om tjänsten

Jeanette Assarsson

0480-81464
Upplysning om tjänsten

Johan Berggren, Läkarföreningen

0480-448849

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 januari 2023 Lämna synpunkter på innehållet