Specialistläkare/överläkare Kirurgkliniken, Oskarshamn

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Kirurgkliniken i Oskarshamns är del av ett litet sjukhus med en familjär stämning som erbjuder en skiftande arbetsdag. Vi arbetar i team med patienten i centrum med målsättningen att ha en god kvalitet med en hög kompetens i varje möte. Fokus ligger på att utveckla och driva en god vård utifrån patientens behov. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av elektiv kirurgi såsom gall- och bråckoperationer, hudförändringar, proktologi, skopiverksamhet med gastro- och koloskopi.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid utan jourverksamhet.

Vi söker

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens inom kirurgi, vi ser gärna att du har erfarenhet samt bredd i ditt kirurgiska kunnande.
Du är självständig och kan planera, organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Din förmåga att skapa engagemang och delaktighet bidrar till en effektiv verksamhet och ett positivt arbetsklimat inom kliniken. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga samt vid personlig lämplighet. Du behöver ett genuint intresse för att lära ut, både teoretiskt och praktiskt dina kunskaper till yngre kollegor.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet i Kalmar och Oskarshamn indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. I Oskarshamn finns en vårdavdelning som bedriver elektiv kirurgi måndag till fredag samt en allmänkirurgisk mottagning. Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken varav cirka 30 i Oskarshamn.
Oskarshamn är en mindre stad, men full av liv och möjligheter. Staden är kustbelägen och har något att erbjuda de allra flesta såsom närhet till natur, färjeförbindelser till våra stora öar och pendlingsavstånd till Kalmar med internationell flygförbindelse.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/483

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-07-31
Upplysning om tjänsten

Fredrik Stenmark

0480-44 81 71
Upplysning om tjänsten

Johan Berggren, Läkarföreningen

0480-814 64

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 juni 2021 Lämna synpunkter på innehållet