Specialistläkare Ögonkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Nu söker vi Specialistläkare till vårt team på Ögonkliniken, Västerviks sjukhus.

Våra värderingar Öppet- Engagerat – Kunnigt, med visionen - Patienten först! Hos oss på Ögonkliniken blir du en del av vårt tvärprofessionella team med hög kompetens som tillsammans för ett tätt samarbete med varje unik patient i fokus.

Du erbjuds i denna tjänst ett självständigt och omväxlande arbete med allt från akuta besök till planerad patientmottagning, som det nära samarbetet i teamet. Du välkomnas till en engagerande arbetsmiljö med motiverade kollegor och ett arbetsklimat där du får möjlighet att både ta ansvar och samtidigt bidra till att utveckla klinikens arbete framåt.

Vi tillämpar löpande intervjuer

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är Specialist i oftalmologi.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt där du alltid värnar om att ge god omvårdnad, gott bemötande och att hålla en hög kvalité i patientarbetet. Du har en professionell framtoning och är tydlig i ditt sätt att kommunicera vilket medför förtroende, trygghet och skapar goda relationer med såväl patienter, som kollegor och övriga samarbetspartners.

Du är trygg i dig själv och din profession där du självständigt och strukturerat planerar ditt arbete samtidigt som du är flexibel och ser samarbete som en lika självklar del av arbetet, där vi gemensamt skapar de bästa resultaten för patienten.

Vi ser att du, liksom vi, har ett utpräglat intresse för vårt verksamhetsområde och med engagemang har viljan att tillsammans med oss att genom förbättringsarbete och lösningsfokus är med i den fortsatta utvecklingen av vår klinik.

Blir du nyfiken att bli en del av vårt team - Tillsammans - och samtidigt ha ett spännande, intressant och givande arbete. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Vår arbetsplats

Ögonkliniken i Västervik ger specialiserad ögonsjukvård till invånarna i norra Kalmar län.

Kliniken består av ögonmottagningar i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn samt en dagavdelning- och operationsavdelning. Hos oss jobbar ett 50-tal medarbetare med olika kompetenser; läkare, ögonsjuksköterska, sjuksköterska, optiker, ortoptist, undersköterska och medicinska sekreterare.

Största volymerna för kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, behandling för maculadegeneration, diabetesförändringar, sjukdomar i ögats gula fläck och ögonsjukdomar hos barn. Vi har en vårdplats på sjukhuset för inneliggande patienter. På vår operationsavdelning utför vi kataraktkirurgi, glaukomkirurgi, plastik kirurgi och våra injektioner-Anti Vegf behandlingar.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/733

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-11-25
Upplysning om tjänsten

Marie Törnlöf, Basenhetschef

0490-86077
Upplysning om tjänsten

Anna Orlowska-Nilsson, Läkarföreningen

0490-86198

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 november 2022 Lämna synpunkter på innehållet