Specialistläkare inom anestesi och intensivvård

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker en specialistläkare/överläkare inom Anestesi- och Intensivvård till akutkliniken på Oskarshamns sjukhus. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård där det finns ett rikligt utbud av friluftsaktiviteter och sportaktiviteter. Sjukhuset är ett av tre sjukhus inom Region Kalmar län. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Inom regionen arbetar vi och ca 7 000 övriga kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets alla invånare.

Vi söker

Vi söker dig som har specialistexamen inom Anestesi- och Intensivvård och har minst två års erfarenhet som specialistläkare inom området.

Du har goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt (C1 nivå). Du har en god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor och besitter en hög social kompetens.

Förutom uppfyllda krav för ansökan önskar vi att du, liksom övriga medarbetare, är kvalitetsinriktad, utvecklingsorienterad och patientfokuserad. Vi ser att du i linje med våra värderingar och är en öppen person med ett positivt förhållningssätt och är öppen för nya idéer. Som person är du engagerad och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Kunskaper i journalsystemet Cosmic eller liknande journalsystem är meriterande.

Vid ansökan lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför fram emot ett personligt möte.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Akutkliniken är en av Oskarshamns sjukhus största kliniker. Kliniken har ca 110 tillsvidareanställda medarbetare som består av läkare, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, steriltekniker och undersköterskor. På kliniken arbetar idag fem anestesiologer. På dagtid under vardagar arbetar två anestesiologer på operationsenheten och en anestesiolog på akutvårdsavdelningen. Under övriga tider finns en anestesiolog i beredskap.

Akutvårdsavdelningen har sju fysiska vårdplatser varav två är dedikerade och utrustade för intermediärvård. Intermediärvårdspatienter handläggs av anestesiolog. De andra fem vårdplatserna är ITVA platser, patient på ITVA plats handläggs av Medicinklinikens läkare.

Operationsavdelningen är nybyggd och togs i bruk hösten 2011. Enheten består av fem operationssalar och tre endoskopisalar som alla är utrustade med relativt ny medicinsk teknisk utrustning. Vår operationsavdelning bedriver elektiv kirurgi med huvudsaklig inriktning ortopedi och kirurgi.

Som anestesiolog arbetar du i våra team bestående av olika yrkeskategorier på vår operationsenhet och på vår akutvårdsavdelning. I våra team arbetar vi med målsättningen kvalitet och kompetens i varje möte. Vi erbjuder en arbetsdag som skiftar i både innehåll och utmaningar där du är en självklar del av patientens vård.

Vi har snabba beslutsvägar och en god dialog mellan klinikerna/enheterna och är det lilla sjukhuset som arbetar enligt devisen "ständiga förbättringar"
Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1143

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-23
Upplysning om tjänsten

Linda Axelsson

0491-78 25 20
Upplysning om tjänsten

Ivona Dragic

0491-78 27 64

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet