Specialistläkare i palliativ medicin

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vill du vara med och driva och utveckla vår palliativa enhet på Västerviks sjukhus i norra delen av Kalmar Län? Just nu söker vi specialistläkare som vill vara med och utveckla vår enhet

Du kommer att som specialist driva och utveckla vård med hög kvalitet i ett multidisciplinärt team i både öppen- och slutenvård.
Inom vårt område är det korta beslutsvägar och nära samarbete mellan verksamheter. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete med möjlighet till handledning och stöd av erfaren specialist.

 

Vi söker

Vi ser gärna att du är dubbelspecialist i palliativ medicin men om inte så finns det möjlighet till ST i palliativ medicin. En god förmåga att arbeta i team är en förutsättning och erfarenhet av vård av palliativa patienter är meriterande men inte krav.

 

Vår arbetsplats

Palliativa enheten i Västervik är en nystartad enhet och bedriver specialiserad palliativ vård i norra delen av Kalmar Län i såväl tidig som sent palliativ sjukdomsfas. Vi vårdar patienter på vår slutenvårdsenhet, mottagning, på särskilda boenden och i det egna hemmet. I verksamhetsuppdragen ingår även utbildnings-, utvecklings och konsultverksamhet.

Det finns möjlighet att auskultera eller följa med oss under en dag om du önskar.

Blir du nyfiken? Välkommen med din ansökan.

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/584

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ursula Scheibling, MAL

072-248 71 43
Upplysning om tjänsten

Hjalmar Åselius, Basenhetschef

0490-868 34
Upplysning om tjänsten

Pelle Söderström, Läkarförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 oktober 2020 Lämna synpunkter på innehållet