Specialistläkare, bröstradiolog

Länssjukhuset i Kalmar söker Specialistläkare, bröstradiolog. Välkommen med din ansökan senast den 1 maj.

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbete på en radiologisk klinik som kan erbjuda det mesta utifrån dina önskemål. Vill du arbeta uteslutande med bröstradiologi är detta möjligt. Vill du varva med allmänradiologi, kanske upprätthålla jourkompetens går även det att lösa.

Du kommer uppmuntras att delta i förbättringsarbete där regionens strategi "Varje dag lite bättre, kraften hos många" har varit betydelsefull för den gynnsamma utveckling som kliniken har haft senaste åren.

Vi är måna om att din arbetsmiljö är den bästa möjliga och är bland annat öppna för distansarbete del av arbetstiden.

Tjänsten är på Heltid eller deltid efter överenskommelse.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande och ser därför gärna att du ansöker eller kontaktar oss innan sista ansökningsdag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialist i bild- och funktionsmedicin eller radiologi
med särskilt intresse för Mammografi.

Du behärskar både screening och klinisk verksamhet inom bröstradiologi och kan arbeta självständigt.

Du har lätt för att samarbeta och bidrar med din kompetens och arbetsglädje i teamet. Du är positiv till förändring och vill vara med och utveckla kliniken. Du har ett genuint intresse för medmänniskor med patienten i fokus.


Region Kalmar län har anledning att vara stolt över sina resultat. Vi ligger regelbundet högt i förtroendemätningar och i Dagens Medicins rankingar återfinns regionens tre sjukhus regelbundet bland landets bästa sjukhus i sina kategorier. Regionen är välskött och ledningen har god dialog med politiken.

Vi är en del av sydöstra sjukvårdsregionen och arbetar aktivt med att fördjupa samarbete med såväl Region Östergötlands som Region Jönköpings läns bröstradiologi. Detta ser vi som en styrka.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mammografienheten är en viktig del av kliniken och vi har de senaste åren satsat mot detta område. Mammografin inryms i välanpassade lokaler, har god utrustning och god bemanning. Vi har två överläkare som endast arbetar med bröstradiologi. Vi är också stolta över att ha två ST-läkare med skräddarsydda villkor som redan från början på ST har inriktning bröstradiologi. Detta tror vi är vägen framåt för att säkra kompetens inom bröstradiologi för framtiden. Verksamheten är i övrigt välorganiserad med kompetenta bröstkirurger och välfungerande patologi. På Länssjukhusets radiologiska klinik finner du en läkargrupp med stor samlad erfarenhet och med bredd i kompetenserna. Vi har haft en bra föryngring och har flera kompetenta utbildningsläkare på god väg i ST. Vi har modern utrustning.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:47

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök senast:

2019-05-01

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Björn Forsberg

Basenhetschef

0480-81338
Upplysning om tjänsten

Johan Krantz

Avdelningschef

0480-81118
Upplysning om tjänsten

Alexander Nyberg

Avdelningschef

0480-448848
Upplysning om tjänsten

Mårten Forssén

Facklig företrädare Läkarföreningen

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30