Specialist i allmänmedicin/ST-läkare till Nybro hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker nya medarbetare till vår hälsocentral i Nybro.

Här möter vi patienter med behov av sjukvård i varierande grad och vi följer individens olika hälsotillstånd i ett helhetsperspektiv. Vi kollegor jobbar tillsammans för att kunna erbjuda en god och nära vård till Nybros invånare som valt att lista sig hos oss. Vi ska kunna känna oss nöjda och stolta efter dagens slut.

Vi driver ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete och som medarbetare har du stor möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation. Fortbildning är en viktig del i vår verksamhet och prioriteras, både internt och externt. Du erbjuds även regelbundna yrkesträffar. Det finns stora möjligheter att påverka sitt schema och uppdrag tillsammans med oss. Vi jobbar också aktivt med listning på läkare. Vi vill jobba nära kommunen och andra aktörer i vårt upptagningsområde.

Tjänstgöring på Primärvårdsjouren kan komma att ingå i tjänsten.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Alternativt har svensk läkarlegitimation och aktuell för ST-tjänst.

Du är stabil och trygg, har ett professionellt förhållningssätt och bra bemötande. Du arbetar bra tillsammans med din kollegor och arbetar på ett strukturerat och kvalitetsmedvetet sätt.

Vår arbetsplats

Nybro hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer både mot Växjö och Kalmar. Vi har cirka 8 400 listade patienter. Vi strävar efter att tillsammans skapa trygghet och ge patienterna en bra vård. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, gott samarbete och vi hjälper varandra att nå
verksamhetens mål.

I Nybro kommun kan du njuta av till exempel kultur i form av Glasriket och natur- och utomhusaktiviteter i framför allt Svartbäcksmåla. Det finns en bra boendemarknad i Nybro och det är en bra kommun för familjer. Vi har ett rikt föreningsliv med över 300 aktiva föreningar.

Här kan du läsa mer om Nybro kommun.

Välkommen att söka till vår hälsocentral i Nybro!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1067

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-13
Upplysning om tjänsten

Jessica Sakshaug, Verksamhetschef

0481-447 80
Upplysning om tjänsten

Michal Sokol, medicinskt ansvarig läkare

0481-447 35
Upplysning om tjänsten

Katarina Tykesson Joelsson, Läkarförbundet

0481-447 34

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 februari 2022 Lämna synpunkter på innehållet