Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialist i allmänmedicin/ST-läkare Mönsterås Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du göra skillnad? Vill du ha en nära kontakt med dina patienter och dina kollegor? Vill du utveckla dig själv som person och i din yrkesroll?

Vi har just nu ett stort fokus på utveckling av vår verksamhet och du får hos oss möjlighet att vara med och bidra med din kompetens och dina tankar. Tillsammans med oss får du möjlighet att utforma och utveckla hälsocentralen och våra arbetssätt. Samarbetet är en självklar del i vårt patientarbete. Vi utmanar vårt sätt att jobba för att underlätta kontakten med våra patienter genom bland annat ökad kontinuitet, tydliga processer och att vi känner våra patienter. För att få rätt förutsättningar kommer du att arbeta med en lista på 1100 patienter. Du kommer dessutom att ha tillgång till ett brett och inarbetat nätverk över hela länet.

Vi söker

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin eller är legitimerad läkare och önskar göra ST i allmänmedicin.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling. Vi värdesätter teamarbete där samarbete och flexibilitet mellan olika professioner bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen och ett professionellt bemötande av våra invånare. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och alltid sätter patienten i centrum. 

Vår arbetsplats

Mönsterås hälsocentral är en stor hälsocentral med ca 9000 listade patienter som erbjuder stor variation i patientunderlaget.

Vi är en arbetsgrupp på 35 personer med god stämning och en vilja att samarbeta och göra vårt yttersta för våra patienter. Vi jobbar med att öka samverkan.

Vi ser fram emot din ansökan och att lära känna dig!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/854

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-01-14
Upplysning om tjänsten

Daniel Denckert, Verksamhetschef

0499-48939
Upplysning om tjänsten

Erik Stomrud, Läkarförbundet

0708888955

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30