Specialist i allmänmedicin/annan specialitet till Färjestaden hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som specialist i allmänmedicin eller annan specialiserad läkare på Färjestadens hälsocentral arbetar du tillsammans med olika yrkeskategorier. Vi arbetar nära varandra och samarbetet är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, medicinska sekreterare, undersköterskor och psykolog.

Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet kunnigt och engagerat sätt.

Vi söker

Specialist i allmänmedicin alternativt annan specialist. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum.

Vår arbetsplats

Färjestadens hälsocentral är en stor hälsocentral med drygt 9 500 listade patienter. Vårt patientklientel är varierat och mångfacetterat. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunsköterskorna och gör hembesök tillsammans.

Hos oss har vi en härlig medarbetargrupp på ett 30-tal personer. Vi samverkar i det lilla och rådfrågar varandra. Populationen i Färjestaden är högst växlande med både äldre och barnfamiljer vilket gör att patientmottagningen blir mycket omväxlande. Vi har utvecklat patientmottagningar till andra yrkesgrupper än läkare däribland blodtrycksmottagning som sköts av sjuksköterskor. Vi har även ett akutteam. Viss samverkan förekommer över yrkesprofessionerna i ett så kallat smärtteam. Vidare utvecklar vi bland annat smärtskola, äldregrupp och sömnskola som våra samtalsterapeuter driver.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/810

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-02-12

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jonas Falk, Verksamhetschef

0485-391 14
Upplysning om tjänsten

Kristina Nilsson, Läkarföreningen

0486-412 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet