Specialist i allmänmedicin Torsås HC

Region Kalmar

Vi erbjuder

En av våra distriktsläkare ska gå i pension i höst. Är du vår nya läkare?

Som läkare på Torsås hälsocentral har du en begränsad patientlista. Vi är välbemannade, har god kontinuitet och gott samarbete i hela arbetsgruppen.

Vi erbjuder möjlighet att jobba heltid eller deltid utifrån vad som passar dig och vi har möjlighet att anpassa ditt schema efter önskemål. Ramen för arbetstiderna är måndag till fredag samt viss tjänstgöring på primärvårdsjouren i Kalmar, cirka 1-2 pass i månaden. Är du intresserad av en tidsbegränsad anställning så kan det finnas möjlighet för det.

För dig som vill arbeta med allmänmedicin "på riktigt" så är Torsås hälsocentral platsen för dig!

Vi söker

Dig som vill arbeta i primärvården på landsbygden och är specialist i allmänmedicin eller intresserad av en ST i allmänmedicin. Vi tycker att det är viktigt att du är stabil och trygg, har ett professionellt förhållningssätt och ett bra bemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta och kunna arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Patienterna ska känna sig väl omhändertagna när dom träffar dig.

Vår arbetsplats

Torsås hälsocentral är en medelstor hälsocentral på landsbygden. Vi är cirka 30 medarbetare som tillsammans arbetar för hög kvalitet, trygg och säker vård och god kontinuitet för våra invånare. Våra patienter är i livets alla åldrar och vi arbetar med barnhälsovård, hemsjukvård och allt där emellan i sann allmänmedicinsk anda. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens sjuksköterskor.

Torsås är ett mindre samhälle i glesbygd med cirka 7000 invånare i kommunen. Kommunen lockar med både sin fina skog och vackra kuststräcka. Torsås ligger cirka 30 minuters bra bilväg från Kalmar och Karlskrona, vilket gör att det lätt att pendla.

Vi är en välbemannad och välfungerande hälsocentral. Alla våra patienter, cirka 7000, är listade hos en fast läkare. Torsås hälsocentral har ett gott rykte och anses vara en attraktiv arbetsplats. Invånarna har stort förtroende för sin hälsocentral. Vi har flera utbildningsläkare hos oss och handledning är en naturlig del av arbetet. Vi trivs tillsammans och har roligt på jobbet!

Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss och tjänsten. Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/423

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 50-100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson, Verksamhetschef Torsås HC

0486-442 30
Upplysning om tjänsten

Kristina Nilsson, Läkarförbundet

0486-442 31

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet