Specialist i allmänmedicin Torsås HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag som distriktsläkare hos oss. Vi är en välbemannad hälsocentral med god kontinuitet och gott samarbete i hela arbetsgruppen.

Våra patienter är i livets alla åldrar och vi arbetar med barnhälsovård, hemsjukvård och allt där emellan i sann allmänmedicinsk anda. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens sjuksköterskor. Som läkare hos oss har du en begränsad patientlista.

Vi erbjuder möjlighet att jobba heltid eller deltid utifrån vad som passar dig och vi har möjlighet att anpassa ditt schema efter önskemål. Är du intresserad av en tidsbegränsad anställning kan det finnas möjlighet även för det. Ramen för arbetstiderna är måndag till fredag samt viss tjänstgöring på primärvårdsjouren i Kalmar, cirka 1-2 pass i månaden. 

För dig som vill arbeta med allmänmedicin "på riktigt" så är Torsås hälsocentral platsen för dig!

Vi söker

Dig som vill arbeta i primärvården på landsbygden och är specialist i allmänmedicin eller intresserad av en ST i allmänmedicin. Vi tycker att det är viktigt att du är stabil och trygg, har ett professionellt
förhållningssätt och ett bra bemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta och kunna arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Patienterna ska känna sig väl omhändertagna när dom träffar dig.

Vår arbetsplats

Torsås hälsocentral är en medelstor hälsocentral på landsbygden. Vi är cirka 30 medarbetare som
tillsammans arbetar för hög kvalitet, trygg och säker vård och god kontinuitet för våra invånare.
Vi är en välbemannad och välfungerande hälsocentral. Alla våra patienter, cirka 7000, är listade hos en fast läkare. Torsås hälsocentral har ett gott rykte och anses vara en attraktiv arbetsplats. Invånarna har stort förtroende för sin hälsocentral. Vi har flera utbildningsläkare hos oss och handledning är en naturlig del av arbetet. Vi trivs tillsammans och har roligt på jobbet!

Torsås är ett mindre samhälle i glesbygd med cirka 7000 invånare i kommunen. Kommunen lockar med både sin fina skog och vackra kuststräcka. Torsås ligger cirka 30 minuters bra bilväg från Kalmar och Karlskrona, vilket gör att det lätt att pendla.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss och tjänsten. Välkommen med din ansökan! 

Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/438

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-31
Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson, Verksamhetschef

0486-442 30
Upplysning om tjänsten

Kristina Nilsson, Läkarförbundet

0486-412 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet