Specialist i allmänmedicin till Mörbylånga Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

En plats för dig som färdig specialist i allmänmedicin eller dig som har önskemål om att bli specialist i allmänmedicin hos oss på Mörbylånga hälsocentral på Öland. Vi är en liten hälsocentral med ca 3800 listade patienter i glesbygd. En stor del av våra patienter är äldre och vi har ett gott och nära samarbete med kommunens särskilda boenden och hemsjukvård. 

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet och en går i pension söker vi nu efter en ny kollega. Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller ST-läkare. Tjänstgöringsgraden får gärna var heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum.

Vår arbetsplats

Mörbylånga är en tätort på Södra Öland med 30 minuters pendlingsavstånd från Kalmar. Vi är en hälsocentral med ca 15 medarbetare som har ett öppet klimat och arbetar nära varandra. Här arbetar fyra specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en psykolog. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/344

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-23
Upplysning om tjänsten

Nam-Young Pak, Verksamhetschef

072-465 80 98
Upplysning om tjänsten

Sylwia, Staniewicz, Läkarförbundet

0485-491 13

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 12 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet