Specialist i allmänmedicin till Ljungbyholms Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta som specialist i allmänmedicin på Ljungbyholms hälsocentral i Kalmar? Ljungbyholms hälsocentral erbjuder dig ett fascinerande och meningsfullt arbete som färdig specialist i allmänmedicin. Tillsammans arbetar vi med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda och för dig som är intresserad finns det stora möjligheter att bygga vidare på och utveckla vår läkarmottagning. 

Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Regionen Kalmar län får du exempelvis tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Tjänstgöringsgraden får gärna vara heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum.

Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Ljungbyholms hälsocentral har ca 6600 listade patienter, är belägen i en lantlig miljö nära stan och erbjuder stor variation i patienter. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/760

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-20
Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson

0480-819 46
Upplysning om tjänsten

Erik Stormrud, Läkarförbundet

0471-185 02

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet