Specialist i allmänmedicin till Lindsdals Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

På Lindsdals hälsocentral arbetar våra olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog. Tillsammans och med lika värde arbetar vi på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt för våra patienters bästa.

Vi har en bra gemenskap med korta beslutsvägar och arbetar med ständiga förbättringar av vår verksamhet för att anpassa den till våra patienters behov och fungera optimalt för oss som arbetar här. Teamanda, prestigelöshet och humor är för oss grundpelare till en bra arbetsmiljö och en trevlig stämning. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters och medarbetares bästa!

Vi har många studenter och utbildningsläkare på olika nivåer, varför handledning är en naturlig del i vår verksamhet.

Vi arbetar för en modern primärvård där vi eftersträvar hög kontinuitet för både patient och läkare. Detta gör vi bland annat genom ansträngningar för en anpassad patientlista och ett utökat ansvar för att våra listade skall kunna känna sig trygga i att vårdas i sin ordinarie hemmiljö. Borgholmsmodellen är en ledstjärna vi strävar mot.
Vi prioriterar vården av våra äldre högt och har ett aktivt arbete tillsammans med kommunen för att utveckla arbetssättet.

Vi söker

Specialist i allmänmedicin, gärna med intresse för medicinskt utvecklingsarbete. Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Lindsdals Hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med drygt 6700 listade patienter och ligger i Kalmars norra utkant. Vårt patientklientel är relativt homogent med övervägande medelålders villaboende. Förutom ett varierat mottagningsarbete finns det möjlighet till både barnhälsovård och hemsjukvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens sköterskor och gör regelbundna besök tillsammans.

Hit flyttar barnfamiljer som vill ha ett fritt boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till staden. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar. Lindsdals hälsocentral är en välfungerande och familjär hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen.

Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller ring oss för mer information.Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/272

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Per Sundgren

Verksamhetschef

0480-819 02
Upplysning om tjänsten

Flaviano Campitiello, yrkesrepresentant

flaviano.campitiello@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet