Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialist i allmänmedicin till Färjestadens Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta som specialist i allmänmedicin på Färjestadens hälsocentral på Öland? Vi erbjuder dig ett fascinerande och meningsfullt arbete som färdig specialist i allmänmedicin. Vi arbetar i en spännande verksamhet med många utmaningar och vårt mål är att ha ett gott bemötande med en god tillgänglighet. Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor.

Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Regionen Kalmar län får du exempelvis tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Tjänstgöringsgraden får gärna vara heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum.

Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Färjestadens hälsocentral är en stor hälsocentral med drygt 10 000 listade patienter och ett varierat och mångfacetterat patientklientel. I Primärvården har vi ett antal förändringar som ska förbättra vården där Färjestadens hälsocentral är drivande i många projekt. Hos oss arbetar en engagerad personal som har nära till skratt och vi samverkar i det lilla och rådfrågar varandra. Vi är en mycket aktiv personalgrupp med många järn i elden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/749

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-01
Upplysning om tjänsten

Jonas Falk, Verksamhetschef

0485-39114
Upplysning om tjänsten

Erik Stomrud, Läkarförbundet

0471-18502

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30