Specialist i allmänmedicin Mönsterås hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som specialist i allmänmedicin på Mönsterås hälsocentral arbetar du tillsammans med olika yrkeskategorier. Vi arbetar nära varandra och samarbetet är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, medicinska sekreterare, undersköterskor och psykologer/kurator.

Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor.

Genom anställning i Region Kalmar län får du tillgång till flera förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, god löneutveckling och möjlighet till flexibel tjänstgöringsgrad.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum.

Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Vår arbetsplats

Mönsterås hälsocentral är en stor hälsocentral med drygt 9 100 listade patienter som erbjuder stor variation i patientunderlaget.

Vi är en arbetsgrupp på 35 personer med god stämning och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög. Vi har flera sjuksköterskemottagningar och även ett akutteam.

Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens hälso-och sjukvårdsenhet. Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/896

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Vuorijärvi

0499-489 39
Upplysning om tjänsten

Maria Svensson

0499-58933

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet