Specialist i allmänmedicin Ljungbyholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

En plats för dig som färdig specialist i allmänmedicin eller dig som har önskemål om att bli specialist i allmänmedicin hos oss på Ljungbyholms hälsocentral i Kalmar. Vi erbjuder dig ett fascinerande och meningsfullt arbete.

Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor.

Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Regionen Kalmar län får du tillgång till en radförmåner såsom till exempel friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller ST-läkare. Tjänstgöringsgraden får gärna var heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.

Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Vår arbetsplats

Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög.

Ljungbyholms hälsocentral har ca 6600 listade patienter, är belägen i en lantlig miljö nära stan och erbjuder stor variation i patientunderlag.

 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/772

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-12-31
Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson

0480-819 46
Upplysning om tjänsten

Kristina Nilsson Läkarförbundet

0486-44231

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet