Specialist i allmänmedicin Ljungbyholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Det finns en plats för dig som färdig specialist i allmänmedicin hos oss på Ljungbyholms hälsocentral i Kalmar. Vi erbjuder dig ett fascinerande och meningsfullt arbete. Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor. På enheten finns många utbildningsläkare så är du intresserad av att arbete med handledning är förutsättningarna goda hos oss.

 Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Regionen Kalmar län får du tillgång till en rad förmåner såsom till exempel friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Tjänstgöringsgraden får gärna var heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.

Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Vår arbetsplats

Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög.

Ljungbyholms hälsocentral har ca 6600 listade patienter, är belägen i en lantlig miljö nära stan och erbjuder stor variation i patientunderlag.

 Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/410

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-02

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson

0480-819 46
Upplysning om tjänsten

Charlotta Svedlund Läkarföreningen

0480-81965

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 juli 2020 Lämna synpunkter på innehållet