Sommarjobb vårdbiträden

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Utbildar du dig inom ett vårdyrke och som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete i sommar och en möjlighet att göra skillnad varje dag? Då kan du vara den vi söker!

Nu erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande sommarjobb som sjukvårdsbiträde på Västerviks sjukhus. Tillsammans med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Du kommer att arbeta med förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg på olika avdelningar på Västerviks sjukhus. Beroende på vilken klinik/avdelning du arbetar på så kan arbetsuppgifterna och arbetstiderna komma att variera.

Du kommer självklart att få en god introduktion på din arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som har en pågående utbildning inom vård- och  omsorgsprogrammet, sjuksköterskeutbildningen alternativt läkarprogrammets tidiga terminer. Även du som har en annan pågående eller avslutad omvårdnadsutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig kan vara aktuell för sommarjobb hos oss.

En positiv inställning till ditt yrke är en självklarhet samt god samarbetsförmåga och gott bemötande. För dig har alla människor lika värde och behandlas respektfullt. Meriterande är tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.

Du måste ha fyllt 18 år och du behöver ha god svenska i tal och skrift.

Löpande urval sker.

Vår arbetsplats

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/169

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

5

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Amelie Carlstedt HR-konsult

0490-861 47
Upplysning om tjänsten

Gustav Erlandsson HR-konsult

0490-879 22

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30