Sommarjobb underläkare- Onkologen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som underläkare på Onkologiska kliniken och Strålningsfysik arbetar du i nära samarbete med sjuksköterskor och övriga läkare.  Uppgifterna består till övervägande av att arbeta som underläkare på vårdavdelning och som dagjour i Kalmar (med bakjoursstöd) på vår dagvård eller på strålbehandlingsavdelningen.

Som icke legitimerad läkare arbetar du alltid med handledning, ensamarbete förekommer inte.

Arbetet sker dagtid, jourverksamhet förekommer inte.

Vi söker

Vi söker dig som har läkarexamen i Sverige eller i ett annat nordiskt land alternativt beslut från Socialstyrelsen om att fullgöra allmäntjänstgöring. Om du studerar medicinsk grundutbildning vid en svensk fakultet krävs fullbordade studier till och med den nionde terminen med godkända kurser och prov. Om du studerar i ett annat EU-land, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz ska du ha fullbordat studier till och med den nionde terminen med godkända kurser och prov samt att Socialstyrelsen beviljar ett särskilt förordnande.

Goda språkkunskaper i de skandinaviska språken krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsövergripande basenhet med verksamhet i både Kalmar och Västervik med ca 80 anställda. I Kalmar har vi en poliklinisk cytostatika mottagning med ca 24 vårdplatser, en strålbehandlingsavdelning med två linjära acceleratorer och en dosplanerings CT samt fem vårdplatser på en kirurgavdelning. I Västervik har vi en poliklinisk behandlingsavdelning med 6-7 vårdplatser. Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och specialiserad. Där sker en allt större andel av vårdkontakterna som patientmöten med specialkompetenta sjuksköterskor. Sedan 2019 bedrivs formaliserad läkarutbildning på länssjukhuset och inom medicinkliniken. Klinikens läkare utgör basen för all studentutbildning. Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/590

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-30
Upplysning om tjänsten

Magnus Lagerlund

0480-44 86 57
Upplysning om tjänsten

Elsy-Britt Schildt, Läkarföreningen

0480-448 829

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet