Sommarjobb som Trafikassistent

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att bli en del i ett trevligt team med ett variationsrikt och stimulerande arbete som trafikassistent vid Kalmar länstrafik. Din placering kan vara antingen i Högsby eller vid ett av våra kontor i Kalmar eller i Oskarshamn.

Vår verksamhet är bemannad årets alla dagar och kvällar, vilket medför oregelbundna arbetstider som inkluderar kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi söker

dig med intresse av kundtjänst, bokning och kollektivtrafik. Vi söker dig som går eller gått ut gymnasiet. Vilken inriktning du gått spelar mindre roll, det viktiga är att du tycker det är roligt att arbeta med kunder och är serviceinriktad.

Du ska vara lyhörd och kommunikativ då arbetet innebär kontinuerliga kontakter med kunder, förare och trafikföretag. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Då arbetet med kollektivtrafik är dynamiskt behöver vi dig som är flexibel och ser en utmaning i att vara en problemlösare.

Förändringar och störningar hanteras skyndsamt, vilket innebär att du måste vara stresstålig.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vår arbetsplats

präglas av medarbetare med ett högt servicetänkande och med ett fokus på gemensamma mål. Vi arbetar tillsammans med en vilja att göra varje dag lite bättre.

 

 

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet.
Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/20

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Antal platser:

3

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid Del eller heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson

010-212 11 45
Upplysning om tjänsten

Daniel Backenius

010-212 11 27
Upplysning om tjänsten

Ellinor Adler

010-212 11 40

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30