Sommarjobb som Trafikassistent

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att bli en del i ett trevligt team med ett variationsrikt och stimulerande arbete som trafikassistent vid Kalmar länstrafik. Din placering kan vara antingen i Högsby eller vid ett av våra kontor i Kalmar eller i Oskarshamn.

Vår verksamhet är bemannad årets alla dagar och kvällar, vilket medför oregelbundna arbetstider som inkluderar kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi söker

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning eller yrkeserfarenhet inom telefoni och/eller kundtjänst som bedöms likvärdig. Vilken inriktning du gått spelar mindre roll, det viktiga är att du tycker det är roligt att arbeta med kunder och är serviceinriktad. Vi vill att du har god förmåga att kunna utrycka dig i tal och skrift inom engelska och svenska samt datavana. B-körkort är ett krav.

Du ska vara lyhörd och kommunikativ då arbetet innebär kontinuerliga kontakter med kunder, förare och trafikföretag. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Då arbetet med kollektivtrafik är dynamiskt behöver vi dig som är flexibel och ser en utmaning i att vara en problemlösare.

Förändringar och störningar hanteras skyndsamt, vilket innebär att du måste vara stresstålig.

Vår arbetsplats

Vår arbetsplats präglas av medarbetare med ett högt servicetänkande och med ett fokus på gemensamma mål. Vi arbetar tillsammans med en vilja att göra varje dag lite bättre.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård.

Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken.
Vi är ca 110 medarbetare på tre olika kontor. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1095

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Antal platser:

3

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid Del eller heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-28
Upplysning om tjänsten

Daniel Backenius

010-212 11 27
Upplysning om tjänsten

Esmeralda Futterer

010-212 10 77

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30