Sommarjobb Skötare BUP Akutavdelning, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

BUP akutavdelning, är en länsövergripande vårdavdelning med 4 vårdplatser för barn- och ungdomar t.o.m. 17 års ålder som lider av psykisk sjukdom/ohälsa som har ett vårdbehov som enbart kan tillgodoses med inneliggande vård. Viktiga mål för verksamheten är att säkra upp runt våra ungdomar och familjer, genom samverkan med öppenvård, skola och socialtjänst. Vi möter dagligen patienter som har problem med ångest, depression, självskadebeteende, ätstörning, och ibland psykos och/eller missbruk. Det är trots detta fantastiskt att få vara en bidragande faktor, och på daglig basis, se ungdomars förmåga att återhämta sig, och gå vidare i sina liv.

Vi söker nu ett antal semestervikarier inför sommaren 2021, som vill anta denna spännande utmaning tillsammans med oss! Tillsättning sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

Vi söker

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning. Har du en inriktning mot psykiatri är detta meriterande. Vi är också öppna för sökanden med annan bakgrund. Om du besitter verktyg inom KBT, DBT, Motiverande samtal, missbruk, ätstörning och liknande ser vi gärna att du presenterar det i din ansökan.

Vår arbetsplats

Vi är ett team som värnar mycket om ungdomarna som kommer till oss. Våra mötesforum är daglig rondning och behandlingskonferens två ggr. per vecka. Vi är också noga med att involvera vår öppenvård i vårt arbete för smidiga övergångar. Vidare får vi löpande handledning som arbetsgrupp i både ärendehantering och grupputveckling.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/868

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

4

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid Enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Tomas Lundqvist, Avdelningschef

0480-817 10

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet