Sommarjobb medicinsk sekreterare Primärvården Mellersta Kalmar län

Primärvårdsförvaltningen söker Sommarjobb medicinsk sekreterare Primärvården Mellersta Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på någon av primärvårdens hälsocentraler kommer du att arbeta med journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. Erfarenhet är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi medicinska sekreterare till våra hälsocentraler i våra mellersta kommuner, d.v.s. Oskarshamn, Mönsterås och Högsby.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Referensnummer:

PV:2018:129

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat 2019-06-01 till 2019-08-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Ann-Sofie Sjöstam

HR-chef

Jennie Anderberg

HR-konsult

Maude Löfström

HR-assistent

Gerd Bergström

Facklig företrädare Vision

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Uppdaterad 20 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet