Sommarjobb Arbetsterapeut Oskarshamn

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Du kommer i huvudsak att arbeta med patienter som är inneliggande på vårdavdelningar. Patienterna har olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger tidiga bedömningar, undersökningar och behandlingar.

Hos oss arbetar du måndag till fredag och har möjlighet till flexibel arbetstid.

Trivs du i Samrehab och vill fortsätta ditt arbete hos oss kan det finnas möjlighet att fortsätta din anställning på någon av våra enheter.

Vi söker

I denna tjänst söker vi sig som är Legitimerad Arbetsterapeut. Du är en person som tycker om att ta ansvar, är kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt, men ser det som en självklarhet att samarbeta i teamet kring patienterna. Ett rehabiliterande förhållningssätt i varje unikt patientmöte är ett krav och du har ett motiverande och coachande förhållningssätt och har förmåga att se möjligheterna hos varje unik patient.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Du kommer att jobba på Oskarshamns sjukhus, ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Här arbetas med ständiga förbättringar där ett av fokusområdena är God och Nära vård.
I linje med detta är ett unikt samverkansforum kallat Oskar upparbetat mellan Region Kalmar och kommun. //www.regionkalmar.se/samarbetsprotalen/oskar/
Vid frånvaro täcker man upp för varandra, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden på sjukhuset.
Förutom vår ansvarsfördelning har vi daglig styrning där vi, vid behov kan fördela dagens arbete.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/133

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helen Lilja Områdeschef

0499-489 44
Upplysning om tjänsten

Ulrika Sundell, Sveriges Arbetsterapeuter

049087411

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 9 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet