Socionom/Leg psykoterapeut till Barn- och ungdomshälsan

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Barn- och ungdomshälsan söker en driven och engagerad socionom till Oskarshamn. Vi erbjuder dig ett inspirerande och ansvarsfullt uppdrag på en enhet som är inne i en spännande utveckling. Med fokus på lindrig och medelsvår psykisk ohälsa erbjuder vi tidiga och behovsanpassade individ- och familjeinriktade insatser till barn/unga 6 till och med 17 år och deras familjer.

Vi erbjuder dig ett vikariat på cirka ett år med eventuell möjlighet till förlängning, då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad socionom/Leg psykoterapeut eller med vidareutbildning steg 1. Det är meriterande om du är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator.

Vi ser gärna att du sedan tidigare är van vid att arbeta med barn/unga och deras familjer och har ett genuint intresse av att arbeta med barn- och ungdomars psykiska mående. Vi är i en spännande utveckling där vi arbetar allt mer förebyggande med psykisk ohälsa och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller utbildning inom området.

Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Då Barn- och ungdomshälsan står inför nya utmaningar är det viktigt att vara nyfiken och ha förmåga att möta och hantera förändringar. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande, så skicka in dina ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Inom primärvården är arbetet med psykisk hälsa föremål för stort intresse nationellt och under utveckling. Region Kalmar län storsatsar för att tidigt möta den psykiska ohälsan hos våra unga. Vi måste tänka nytt och vara kreativa, samtidigt som vi fortsätter göra det vi vet fungerar. 

I linje med Nära Vård vill vi utveckla vården till att utgå från patientens individuella förutsättningar och behov. Detta innebär att vi ökar den digitala tillgängligheten och utvecklar digitala arbetsmodeller och vi samverkar över traditionella gränser för att stärka den psykiska hälsan.

Barn- och ungdomshälsan är en länsövergripande enhet, där norra teamet arbetar mot 5 kommuner, medan resterande delen av länet täcks av teamet i söder. Vi som arbetar här är psykologer, socionomer, socialpedagoger, sjuksköterska, lärare som samtliga har minst grundläggande psykoterapiutbildning. Vi värnar om ett gott arbetsklimat och goda samarbeten. Här jobbar vi i vackra och ändamålsenliga lokaler centralt i Västervik, Kalmar och Oskarshamn eller på någon av våra hälsocentraler.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/621

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-22
Upplysning om tjänsten

Magdalena Ståhle, verksamhetschef

0480-81245
Upplysning om tjänsten

Lena Pleijel Rydberg, Akademikerförbundet SSR

0480-38481

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet