Socionom

Regionstab

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. I tjänsten ingår att arbeta med psykosociala arbetsmiljöfrågor och arbetslivsinriktad rehabilitering. Du kommer även att arbeta med arbetsmiljökartläggningar, samtalsstöd/rådgivning, team-, grupp- och organisationsutveckling, utbildningar samt även mer akuta insatser som exempelvis krishantering. I nära samarbete med övriga teamet kommer du att delta i projekt som syftar till att förbättra arbetsmiljön för våra kunder inom region Kalmar län.

Vi söker

Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande beteendevetenskaplig utbildning. Du är van att ta eget ansvar och att arbeta i team där samarbetsförmåga, engagemang och helhetssyn är viktiga egenskaper. Du bidrar med din kompetens så att vi kan utveckla verksamheten tillsammans.

Erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och genomgången utbildning för företagshälsovård är meriterande liksom utbildning i team- och organisationsutveckling samt konflikthantering.

Körkort krävs.

Vår arbetsplats

På Arbetsmiljö och hälsa, Region Kalmar läns företagshälsovård, välkomnas du av ett härligt gäng som är måna om varandra och hjälps åt för att arbetet ska fungera på bästa sätt.

Arbetsmiljö och hälsa är Region Kalmar läns kunskapsresurs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom ergonomi, arbetsmedicin, rehabilitering, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och vid arbetsmiljörelaterade frågeställningar.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda regionens anställda vår samlade kompetens och våra tjänster inom arbetsmiljö och rehabilitering. Vi jobbar  hälsofrämjande, förebyggande och efterhjälpande. Arbetet sker på organisatorisk, grupp- och individnivå.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/293

Placering/enhet:

Regionstab

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 50 % men kan utökas till 100 % som minst fram till 2021-12-31

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-18
Upplysning om tjänsten

Jörgen Åkesson

0490-866 62

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30