Socionom Mörlunda HC

Region Kalmar

Vi erbjuder

Välkommen att söka till vår verksamhet inom psykisk hälsa på hälsocentralen i Mörlunda. Region Kalmar län gör en satsning för omhändertagande av psykisk ohälsa och att säkra den framtida kompetensen i primärvården. Tillsammans vill vi utveckla vården för patienter med psykisk ohälsa. Som socionom jobbar du självständigt, med att stödja patienten och i förekommande fall deras närstående i deras förmåga att hantera inre och yttre påfrestningar. Att verka för förändringar i den sociala miljön för att möjliggöra en positiv utveckling av psykisk hälsa och livssituation. Du deltar i teamarbete och utför psykosocialt arbete med patienter och/eller närstående, enskilt eller i grupp.

Du har möjlighet till kompetensutveckling kopplat till ditt uppdrag och även handledning och nätverksträffar.

Vi söker

Dig som är intresserad av att arbeta för ökad tillgänglighet till verksamheten, säkra kvaliteten av den vård som ges, samt att utveckla samarbetet och kunskapen kring patienter med psykisk hälsa och psykosocial ohälsa.

Du har en socionomexamen, och grundläggande psykoterapiutbildning. Meriterande om du har utbildning inom kognitiv beteendeterapi. Det är meriterande om du är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator. Om du har erfarenhet av behandlingsarbete och primärvård är det ett plus. Har du kunskaper i journalsystemet Cosmic är det en fördel.

Vi förväntar oss att du kan jobba självständigt men även i team. Att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100 %. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Med anledning av detta är det bra om du har körkort.

Vår arbetsplats

Mörlunda hälsocentral är en mindre hälsocentral med ca 3 000 listade patienter. Socionomen blir här en naturlig del i hela arbetslaget med övriga yrkeskategorier

Mörlunda ligger vackert beläget med närhet till natur och rekreation.

Varmt välkommen med din ansökan! Hör av dig till oss om du vill veta mer om oss och tjänsten.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/336

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 50 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-06-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annika Lundmark, verksamhetschef Psykisk hälsa

0480-818 97
Upplysning om tjänsten

Helen Mattsson, verksamhetschef Mörlunda HC

0495-239 97
Upplysning om tjänsten

Agneta Tinnert, Akademikerförbundet SSR

072-203 59 26

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30