Snickare

Regionservice

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet till ett brett och varierande uppdrag där du tillsammans med två arbetskamrater hanterar finsnickeriuppdragen vid vårt sjukhus. Du får här möjlighet att arbeta med snickeriarbeten som att anpassa möbler och inredning men även arbeta med andra uppdrag som att hantera lås som inte fungerar eller ordna en vägledningssylt till en verksamhet.

Vi söker

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom finsnickeri eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver även ha flera års varierande yrkeserfarenhet inom finsnickeri.

Du har ett stort intresse för finsnickeri men även teknik och är en driven och ambitiös person som har känsla för gott kundbemötande och lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du tar stort ansvar för ditt arbete och att det utförs på ett kvalitativt och bra sätt. Bra samarbete med dina kollegor ser du som en självklarhet men du kan även arbeta självständigt och känner dig trygg med att planera och driva ditt arbete framåt

Du behöver ha B-körkort då du kan behöva utföra resor i tjänsten.

Vår arbetsplats

Vi är en del av basenheten Regionfastigheter och förutom två snickarkollegor kommer du  i Västervik även arbeta tillsammans med tretton drifttekniker och fem driftingenjörer.

Basenheten Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Vårt förvaltarteam handlägger även länsövergripande frågor inom säkerhet, brand- och skalskydd. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/619

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jonas Lindgren

0490-866 77

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30