Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Skötare vuxenpsykiatrisk heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi söker nu skötare till vuxenpsykiatriska heldygnsvården på avdelning 21 och 23 i Västervik. 

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri norr befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vi bygger för närvarande ett nytt psykiatrihus mitt på sjukhusområdet. Under år 2025 kommer vi flytta in i det nya psykiatrihuset och samla all vuxenpsykiatri och rättspsykiatri i Västervik i samma byggnad. Vi kommer då bland annat att återöppna en andra rättspsykiatrisk avdelning med 12 vårdplatser. Vi vill vara väl förberedda för denna utökning och förändring av verksamheten varvid vi nu söker skötare som vill jobba inom heldygnsvården.

Vi erbjuder

Som skötare inom heldygnsvården arbetar du nära patienten med bland annat basal omvårdnad, observationer och dokumentation. Du möter patienter med skiftande diagnoser, tillstånd och behov vilket gör att arbetet blir omväxlande och utvecklande.

Du är en del av ett team där olika yrkeskategorier finns representerade såsom läkare, sjuksköterska, kurator och psykolog. Du kommer att samverka med flera aktörer, bland annat kommunernas psykiatri och våra psykiatriska öppenvårdsmottagningar.

Förutom sedvanlig introduktion erbjuder vi en fördjupad bas- och introduktionsutbildning inklusive TERMA utbildning. Du erbjuds även kontinuerlig handledning. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Tjänstgöring sker dag, kväll, natt samt helg. 

Vi söker

Du är utbildad skötare eller undersköterska alternativt har en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare arbetserfarenhet från psykiatri, behandlingshem eller liknande verksamhet är meriterande.

Rollen kräver att du är trygg i dig själv och i din roll samt att du har god samarbetsförmåga. Du behöver vara tydlig i din kommunikation och kunna ge patienter ett lågaffektivt bemötande.

Du trivs med ett omväxlande arbete, är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter.

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så skicka din ansökan så snart som möjligt. 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/469

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-08
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, avdelningschef avd 23

0490-86313
Upplysning om tjänsten

Martina Andersson-Stoltz, avdelningschef avd 21

0490-86494
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic, Kommunal

0490-86846

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30