Skötare till Vuxenpsykiatri norr sommarjobb

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som skötare inom heldygnsvården och rättspsykiatrin arbetar du nära patienten med bland annat basal omvårdnad, observationer och dokumentation. 

Det finns stora möjligheter att lära och utvecklas i arbetet då du får träffa patienter med skiftande diagnoser, tillstånd och behov. Du utför både kortvariga akuta omvårdnadsinsatser men också mer långvariga insatser där du får möjlighet att skapa en längre patientrelation. 

Du är en del av ett team där olika yrkeskategorier finns representerade såsom läkare, sjuksköterska, kurator och psykolog. Arbetet innebär mycket samverkan med vårdgrannar.  

Tjänstgöring sker dag, kväll, natt samt helg. 

Vi söker

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet på gymnasiet med inriktning mot psykiatri eller eftergymnasial utbildning inom psykiatri alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i rollen krävs en mycket god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera på ett lyhört sätt. Du behöver också kunna arbeta självständigt och ta egna beslut.

Som person är du lugn, uppmärksam och lösningsfokuserad. 

 

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

 

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Inom Vuxenpsykiatri norr finns tre avdelningar för vuxenpsykiatri och en avdelning inriktad mot rättspsykiatri. Inom basenheten finns också en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två mottagningar i Västervik. Basenheten har totalt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede och bygger för närvarande ett nytt psykiatrihus mitt på sjukhusområdet. Under år 2025 kommer vi flytta in i det nya psykiatrihuset och samla all vuxenpsykiatri och rättspsykiatri i Västervik i samma byggnad. 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1073

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

10

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid Efter överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-28
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, Avdelningschef

0490-86313
Upplysning om tjänsten

Christian Römberg, Avdelningschef

0490-87373
Upplysning om tjänsten

Martina Andersson-Stoltz, Avdelningschef

0490-86494
Upplysning om tjänsten

Morgan Johansson, Avdelningschef

0490-86458
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic, Kommunal

0490-86846

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet