Skötare till Vuxenpsykiatri norr sommarjobb

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där vi arbetar i team med olika professioner. Som skötare är du en del av omvårdnadsteamet vilket innebär ett nära samarbete med övriga skötare, sjuksköterskor, kurator och läkare på avdelningen.

I arbetet hos oss finns stora möjligheter att lära och utvecklas då du får träffa patienter med olika vårdbehov. Du utför både kortvariga akuta omvårdnadsinsatser men också mer långvariga insatser där du får möjlighet att skapa en längre patientrelation. Arbetet innebär mycket samverkan med vårdgrannar.  

Vi söker

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet på gymnasiet med inriktning mot psykiatri eller eftergymnasial utbildning inom psykiatri alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i rollen krävs en mycket god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera på ett lyhört sätt. Du behöver också kunna arbeta självständigt och ta egna beslut.

Som person är du lugn, uppmärksam och lösningsfokuserad. 

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsterna löpande.


Vår arbetsplats

Inom Vuxenpsykiatri norr finns tre avdelningar för vuxenpsykiatri och en avdelning inriktad mot rättspsykiatri.

Inom basenheten finns också en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två mottagningar i Västervik. Basenheten har totalt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/961

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

10

Anställningsform:

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid Efter överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-03-31
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, Avdelningschef

0490-863 13
Upplysning om tjänsten

Christian Römberg Fredriksson, Avdelningschef

0490-873 73
Upplysning om tjänsten

Martina Andersson-Stoltz, Avdelningschef

0490-864 94
Upplysning om tjänsten

Morgan Johansson, Avdelningschef

0490-864 58

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 april 2022 Lämna synpunkter på innehållet