Skötare till Psykiatriska Rehabiliteringsenheten, PRE, i Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker dig som är skötare, alternativt sjuksköterska (se separat rekrytering), med erfarenhet inom psykiatri och har en personlig lämplighet och är intresserad av patienter med omfattande psykiska funktionsnedsättningar. I yrket kommer du att möta patienter i olika åldrar, livssituationer med varierad bakgrund och olika behov av stöd och behandling. På enheten används en modifierad form av Intergrerad psykiatri som program och metod. Du kommer att arbeta i vårt team men även att upprätthålla självständiga kontakter, gruppbehandlingar och behandlingsuppföljningar. Samordning med vårdgrannar och interna enheter är en viktig del i vårt dagliga arbete.

Vi söker

Du är skötare med inriktning psykiatri. Vi ser det som meriterande med steg 1 kompetens inom KBT och flera års erfarenhet av psykiatrisk vård. Du trivs med att arbeta både i team och enskilt vilket innebär att du också känner dig trygg vid att fatta egna beslut i arbetet. Då du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer krävs att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Arbetet kräver att du tar egna initiativ, planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och kan hantera flera saker samtidigt och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med teamet där du är med och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du värdesätter ett respektfullt bemötande och professionellt förhållningssätt, vilket innebär att tydligt agera efter de riktlinjer som finns för verksamheten.

I yrket så ingår det att ha kontakt och etablera kontakt med vårdgrannar bla Kommuner, Arbetsförmedling, Försäkringskassa och andra samhällsorgan.

B-körkort är ett krav.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan.

Vår arbetsplats

Psykiatrin i Södra Kalmar län tillhör Psykiatriförvaltningen inom landstinget i Kalmar län och består av en akutmottagning, öppenvård i Kalmar och Nybro, slutenvård med 37vårdplatser, och tre behandlingsenheter. På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, socionomer, psykoterapeut, medicinska sekreterare med flera.Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/34

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Michael Franzén, Avdelningschef

0480-815 47
Upplysning om tjänsten

Ingela Winkler, Sjuksköterska

070-609 35 53

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet