Skötare Psykiatriska öppenvården, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i vuxenpsykiatrins öppenvård i Kalmar. Vi är mitt i ett roligt och utvecklande förändringsarbete med nya lokaler och förändrade arbetssätt. Du får i samarbete med dina arbetskamrater med olika professioner vara med och utveckla framtidens psykiatri. I början av 2022 flyttar vi in i ett alldeles nybyggt psykiatrihus – vill du vara med på den resan? Våra mottagningar kännetecknas av medarbetare med hög kompetens, stort engagemang och god stämning. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, läkare, psykologer, psykoterapeuter och medicinska sekreterare. Nu känner vi att vår öppenvård skulle ha stor nytta av en kompetent och erfaren skötare.

Som skötare inom vår öppenvård kommer du att erbjudas ett varierat arbete som bland annat innehåller provtagningar, samordning och utvecklingsarbete. Du kommer att ges möjlighet till kompetensutveckling och vägledning i din yrkesroll. Du kommer att arbeta både självständigt och i team och du blir en viktig del av vår sjuksköterskemottagning. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare med erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad. Vi önskar att du har ett alldeles särskilt engagemang för just den patientgrupp vi möter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den vi söker ska vara nyfiken, kreativ, noggrann och gilla att samarbeta. Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer samt arbeta med ett personcentrerat förhållningssätt.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar och behandlingsenheter. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/778

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v mån-fre

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-31
Upplysning om tjänsten

Karin Månsson, Enhetschef

0480-844 56
Upplysning om tjänsten

Carina Theandersson, Enhetschef

0480-847 46

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet