Skötare psykiatriska öppenvården

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen till oss på psykiatriska öppenvården. Vi söker dig som är erfaren skötare med intresse av psykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete inom öppenvård. 

Psykiatriska öppenvården i Västervik består av två mottagningar inklusive ett beroendeteam. Målgruppen är vuxna över 18 år med behov av specialistpsykiatriska insatser såsom behandling, utredning, stödjande kontakt och samordning. 

Arbetet sker både självständigt och i team utifrån patientens behov. Vi har flera forum varje vecka för kollegial avstämning och teamdiskussioner. Vi tillämpar mentorskap vid alla nyrekryteringar och individuellt anpassad introduktion. Hos oss får du kollegor som är måna om varandra och där våra olika erfarenheter, åldrar och kompetenser stärker oss som team, både i patientarbetet men också kollegor emellan. 

I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare med tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatri.

Rollen kräver att du är lugn och trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt och i team. Du har god förmåga att planera och strukturera det egna arbetet och kan ställa om när förutsättningarna förändras. Du behöver ha god samarbetsförmåga och är skicklig på att lyssna, kommunicera och skapa goda relationer i arbetet.

Vår arbetsplats

Psykiatriska öppenvården i Västervik är placerad på två mottagningar med gemensamt uppdrag. Vi som arbetar på mottagningarna är sjuksköterskor, skötare, kuratorer, psykologer, psykoterapeuter, läkare och medicinska sekreterare. 

Inom vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin befinner vi oss i ett mycket spännande och expansivt utvecklingsskede där byggnationen av vårt nya psykiatrihus pågår. Vi beräknas flytta in i våra nya lokaler under våren 2025. Det nya psykiatrihuset förbättrar vårdmiljön samt höjer patientsäkerheten och innebär samtidigt att vi medarbetare får en bättre arbetsmiljö.

Vi kommer under närmaste åren fylla på med många medarbetare och bland annat kommer vi återöppna en av våra rättspsykiatriska vårdavdelningar. Vi erbjuder alla våra nyanställda medarbetare en fördjupad introduktionsutbildning och regelbunden kompetenspåfyllnad.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/592

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-21
Upplysning om tjänsten

Lisa Seger, enhetschef

0490-86553
Upplysning om tjänsten

Marie Fältsjö, Vision

0490-87496
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic, Kommunal

0490-86333

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet