Skötare Psykiatrisk öppenvård (Valnötsträdet), Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Söker du ett utmanande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling? Nu finns en plats för dig i vårt kunniga och trevliga team på Valnötsträdet.

Här jobbar du tillsammans med ett team på 10 medarbetare som alla har specialistkompetens för att möta unga killar och tjejer med svårare ångestproblematik. Vi arbetar utifrån en kognitiv bas där dialektisk beteende terapi är en del. Den andra delen består i gruppbehandlingar i färdighetsträning samt till detta kopplade individuella samtal.

Hos oss får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, erbjuds handledning, kompetensutveckling samt även en mentor i ditt arbete.

Förmåner som regionen har är t ex friskvårdsbidrag, förmånscykel, extra semesterdagar när du fyller 40 resp. 50 år m.m.

Vi söker

Vi är öppna när det gäller din grundprofession (t ex socionom, skötare, sjuksköterska, psykolog) och är angelägna om att välja rätt person med lämplig utbildning/bakgrund. Du som söker har liksom oss andra på Valnötsträdet ett intresse/kunskap i att arbeta med yngre personer med ångestproblematik. Har du intresse/kunskap av dialektisk beteende terapi och skulle vilja utbilda dej eller förkovra dej mer i detta så är det meriterande. Du är en flexibel och engagerad person som har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Valnötsträdet är en mindre arbetsplats, belägen i centrala Kalmar, ett stenkast från slottet. Från och med mars månad kommer vi att flytta in i nya psykiatrilokaler för att då kunna arbeta nära och tillsammans med all öppenvård inom basenheten.

Den kollegiala atmosfären är öppen och inbjudande. Vi stödjer varandra i vårt dagliga arbete och ser alltid tid att vi har tid för skratt och samtal med varandra under arbetsdagen. Vårt ledord i verksamheten är att vi bemöter varandra och patienterna med respekt och värdighet.


Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/36

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v mån-fre

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-28
Upplysning om tjänsten

Carina Theandersson, Enhetschef

0480-847 46
Upplysning om tjänsten

Charlotte Tebrell, Ssk

0480-44 89 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2022 Lämna synpunkter på innehållet