Skötare Barnpsykiatrisk heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Ett högt engagemang med barnets behov i fokus. Det är vår ledstjärna inom barnpsykiatrisk heldygnsvård i Kalmar. Nu söker vi skötare som vill vara en del i det arbetet. Hos oss ingår du i en arbetsgrupp med läkare och sjuksköterskor. Du kommer självständigt och tillsammans med andra arbeta med vården och stödet för de barn som kommer till oss. Våra patienter behöver under en period omfattande och intensiv behandling för allvarliga psykiska problem. Det kan till exempel vara stark ångest, djupa depressioner med suicidrisk, svåra ätstörningar, psykoser eller självskadebeteende. Ditt arbete är familjeinriktat vilket innebär att föräldrar eller företrädare för barnet är en viktig del av vården. Vi samverkar också med sociala myndigheter, skola, psykiatrisk öppenvård, barnmedicin, habiliteringen och HVB-hem.

I tjänsten erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är empatisk med ett professionellt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och kan se helheten runt en individ. Du ska ha en relevant utbildning för tjänsten så som till exempel skötare eller undersköterskeutbildning med inriktning mot psykiatri. Utvecklingsorienterad, engagerad och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor.

Vår arbetsplats

BUP heldygnsvård är en länsövergripande akutavdelning för barn med psykisk sjukdom och ohälsa som i ett akut skede behöver vård dygnet runt och ibland en successiv utslussning. På avdelningen, som har fyra vårdplatser, arbetar cirka 25 personer.

Här jobbar vi i team som värnar mycket om ungdomarna/familjerna som kommer till oss. Vi är också noga med att involvera vår öppenvård i vårt arbete för smidiga övergångar.

Vi har nyligen flyttat in i nybyggda lokaler på sjukhusområdet i Kalmar.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så hör av dig redan idag!

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/638

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-28
Upplysning om tjänsten

Jacqueline Doohan, Avdelningschef

0480-84566
Upplysning om tjänsten

Annika Sjögren, Kommunal

070-6332345

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet