Skötare - telefonrådgivning BUP Västervik/Vimmerby

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med och utveckla barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete som skötare på BUP i Västervik. Hos oss får du ett jobb som ger mycket tillbaka. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sekreterare där du har möjlighet att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med att ha hand om telefonrådgivningen vilket innebär samtal med barn och ungdomar men främst deras föräldrar. Utöver det så kommer du avlasta sjuksköterskorna samt medicinska sekreterare med diverse uppgifter så som drogscreening, beställa arbetskläder och bemanna receptionen.

Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en barnpsykiatri i framkant. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika professioner och ha kontakt med skola, socialtjänst och vårdgrannar. På vår arbetsplats strävar vi efter ett gott klimat för diskussion och dialog.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så skicka din ansökan redan idag!

Vi söker

Du är utbildad skötare eller undersköterska alternativt har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du en inriktning mot psykiatri är detta meriterande. Även erfarenhet av arbete inom psykiatri meriterande.

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som är lugn och uppmärksam i ditt bemötande. Du har ett professionellt förhållningssätt och har lätt för att skapa kontakt med och samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar i din roll. 

Vår arbetsplats

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin i Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Västervik, Vimmerby, Oskarshamn och Kalmar. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter som tillhör kliniken. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Vi värnar om en högkvalitet och ett helhetstänkande i arbetet.

Vi är lokaliserade i nyrenoverade lokaler i såväl Västervik som Vimmerby. Alla medarbetare har flextid vilket innebär goda möjligheter att påverka arbetsdagen.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/298

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-25
Upplysning om tjänsten

Camilla Svensson

0490-864 28

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet