Skolvaktmästare

Regional bildningsverksamhet

Vi erbjuder

Som skolvaktmästare arbetar du med skolans drift och underhåll som innefattar löpande tillsyn och driftåtgärder av ventilation, VA -system, maskinskötsel och reparationer av skolans utrustning. Du sköter skolans inre och yttre miljö med enklare löpande fastighetsunderhåll och övrig service på uppdrag av skolledningen och Regionservice. Även arbetsuppgifter inom det systematiska brandskyddsarbetet ingår samt enklare datasupport/service för våra konferensgäster. Det kan exempelvis handla om uppkoppling mot nätverk och projektorer.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Som medarbetare på Vimmerby folkhögskola förväntas du ha en god dialog och kontakt med skolans deltagare, personal och gäster

Vi söker

Vi söker dig som har dokumenterad treårig gymnasieutbildning inom drift/underhåll/fastighetsskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet som vaktmästare eller fastighetsskötare. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för trädgård och vill arbeta med att hålla våra utemiljöer i ett fint skick. Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av ritningsläsning. Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Engagemang, flexibilitet, samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för framgång i arbetet så vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vimmerby folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och yrkesutbildningar såsom, socialpedagog, medicinsk sekreterare, barnskötare och fastighetsskötare samt kurser för personer med funktionsnedsättning. Skolan utbildar även människor från andra länder i svenska som andraspråk.

Vimmerby folkhögskola är en inkluderande skola där du och personalen möter vuxna deltagare i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Vi bedriver en verksamhet som värnar grundläggande demokratiska värden i alla miljöer. Tillsammans skapar vi en miljö som väcker lust att lära och ger möjlighet till egen utveckling. I en trygg lärmiljö får varje deltagare ett personligt bemötande.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1098

Placering/enhet:

Regional bildningsverksamhet

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 procent, helgtjänstgöring kan förekomma

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-13
Upplysning om tjänsten

Susanne Lindvall

0492-143 01

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30