Sjuksköterskor Vuxenpsykiatrisk heldygnsvård/Beroendecentrum

Psykiatriförvaltningen

Vi söker nu sjuksköterskor till vuxenpsykiatriska heldygnsvården och beroendecentrum.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta i helt nybyggda lokaler då specialistpsykiatrins alla verksamheter nu finns samlade i det nybyggda psykiatrihuset. Våra lokaler är väl anpassade efter vår verksamhet och våra patienters behov och ger mycket goda möjligheter till utveckling och samverkan. Vi har ljusa, rymliga personalutrymmen med utsikt över Kalmarsund och Öland.  

Som sjuksköterska inom heldygnsvården arbetar du självständigt och tillsammans med teamet med medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal och dokumentation. Hos oss möter du patienter med varierande behov, allt från kortvariga akuta insatser till mer långsiktiga medicinska- och behandlingsmässiga insatser. Vi har tre allmänpsykiatriska avdelningar med sammanlagt 37 vårdplatser. Arbetet är förlagt dagtid, kväll och helg. Vi strävar efter att anpassa arbetstiderna efter individuella behov och önskemål.

På beroendecentrum innebär arbetet främst arbete med LARO. Vi arbetar med utredning inför LARO, läkemedelsbehandling och samtalsbehandling. Rollen innebär kontakter med våra vårdgrannar inom bland annat frivård, kriminalvård, arbetsförmedling och kommuner. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. 

 

Hos oss erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Specialistutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatriskt arbete är meriterande.

Då du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer krävs att du har ett respektfullt bemötande och professionellt förhållningssätt samt förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Tillsammans med teamet är du med och bidrar till ett gott arbetsklimat. 

Rollen kräver att du är flexibel i ditt arbetssätt och trivs med ett omväxlande arbete.

 

Vi genomför urval och intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag!


Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner. Vi har öppenvård i Kalmar, Nybro och Emmaboda och heldygnsvård i Kalmar med 37 vårdplatser. Verksamheten består av ca 220 medarbetare. Vi har nyligen flyttat in i nybyggda, ändamålsenliga lokaler vid Länssjukhuset i Kalmar.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/548

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-28
Upplysning om tjänsten

Björn Göransson, avdelningschef

0480-84246
Upplysning om tjänsten

Jonas Andersson, avdelningschef

0480-81182
Upplysning om tjänsten

Joakim Jonsson, avdelningschef

0480-83130
Upplysning om tjänsten

Linn Svedjeland Ölund

0480-81519

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet