Sjuksköterskor, Vuxenpsykiatri söder

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till vuxenpsykiatriska heldygnsvården i Kalmar söker vi dig som tillsammans med dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Du kommer att tjänstgöra på någon av våra tre allmänpsykiatriska heldygnvårdsavdelningar med sammanlagt 37 vårdplatser (dag/kväll/helg). Vi strävar efter att anpassa arbetstider utifrån verksamhet och individ.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Vi söker även dig som funderat på arbete inom psykiatrin, men inte tidigare provat. Psykiatriförvaltningen har som mål att kontinuerligt erbjuda sjuksköterskor vidareutbildning inom ramen för anställningen. Är du redan vidareutbildad inom psykiatri är detta självklart meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsättning kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner och har öppenvård i Kalmar, Nybro och Emmaboda och heldygnsvård i Kalmar. Verksamheten består av ca 220 medarbetare. Vi har nyligen flyttat in i nybyggda, ändamålsenliga lokaler vid Länssjukhuset i Kalmar.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/335

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-25
Upplysning om tjänsten

Björn Göransson, Avdelningschef

0480-84246
Upplysning om tjänsten

Linn Ödlund, Vårdförbundet

0480-81519

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 maj 2022 Lämna synpunkter på innehållet