Sjuksköterskor Psykiatrisk öppenvård och Beroendevård, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en öppenvård som är mitt i ett förändringsarbete. Du får i samarbete med arbetskamrater i olika professioner vara med och utveckla framtidens psykiatri.

Vår öppenvård kännetecknas av medarbetare med hög kompetens, stort engagemang och god stämning. Vi som arbetar här är läkare, psykologer, kuratorer, terapeuter och medicinska sekreterare. Vi har medarbetare som går på föräldraledighet, ska studera och går i pension, så vi behöver utöka vårt gäng med kompetenta och positiva sjuksköterskor.

Som sjuksköterska på vår mottagning kommer du huvudsakligen att arbeta i sjuksköterskemottagning, LARO-mottagning, telefonrådgivning samt med medicinska kontroller och uppföljningar, provtagning och stödsamtal. Du kommer att möta människor i olika skeden i livet, både med och utan beroendeproblematik. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag.

I början av 2022 flyttar vi in i ett alldeles nybyggt psykiatrihus – vill du vara med på den resan?

Vi söker

Dig som har sjuksköterskeexamen, gärna vidareutbildning inom psykiatri. Vi hoppas att du har ett alldeles särskilt engagemang för just den patientgrupp vi möter, gärna tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den vi söker ska vara nyfiken, kreativ, flexibel och gilla att samarbeta. Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer samt arbeta med ett personcentrerat förhållningssätt.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, LARO-mottagning och behandlingsenheter. Hos oss arbetar ca 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/841

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v mån-fre

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-31
Upplysning om tjänsten

Karin Månsson, Enhetschef

0480-844 56
Upplysning om tjänsten

Jonas Andersson, Avdelningschef

0480-811 82

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 november 2021 Lämna synpunkter på innehållet