Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska till Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen till oss på Vimmerby hälsocentral, den stora men ändå lilla arbetsplatsen, som har nära till allt. Vi utökar nu vår verksamhet med två sjuksköterskor/distriktsköterskor. Vi söker två positiva, ansvarstagande och samarbetsvilliga kollegor till oss. Kanske är det nästa möjlighet för dig?

Som sjuksköterska/distriktssköterska arbetar du främst med telefonrådgivning samt förekommande mottagningsarbete. Teamanda, prestigelöshet och humor är för oss grundpelare till en bra arbetsmiljö och en trevlig stämning. Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har förutom distriktssköterskemottagning flera olika sjuksköterskemottagningar inom bla. demens, diabetes, astma/KOL, livsstil, inkontinens, samt vaccinationer.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag samt tjänstgöring på primärvårdsjouren var 8:e helg.

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta med patientens bästa i fokus, där ditt intresse för bemötande och engagemang utgör en viktig del samtidigt som du vill vara delaktig i att driva verksamhetens utveckling framåt.

Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och kan rycka in där det behövs. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som till dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska är meriterande. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystem Cosmic.

Vår arbetsplats

Vimmerby hälsocentral är den största hälsocentralen i vår region, med en stor variation i patientunderlaget. Vi är ca 70 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge en trygg och säker vård med hög kvalitet. Det är en varm och trevlig arbetsplats där alla känner stort engagemang för det vi gör.

Arbetsplatsen har ett öppet utvecklingsklimat och vi satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Kompetensutveckling är en viktig del av vårt arbete så möjlighet till utbildning är stor.

Vi arbetar för ett tätt samarbete över yrkesgrupper, allt för att ge patienten så god vård och omsorg som möjligt. Vi har ca 15 400 listade patienter, här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykologer, kuratorer mm. Vi har ett välutrustat labb som ger goda möjligheter till olika typer av analyser. I anslutning till hälsocentralen finns bland annat en röntgenavdelning, distriktsrehabilitering, öppenpsykiatrisk mottagning och ögonmottagning. 

Vi arbetar efter vår värdegrund öppet, kunnigt och engagerat, med så korta beslutsvägar som möjligt. 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/433

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-11
Upplysning om tjänsten

Diana Lagesson

0492-17867
Upplysning om tjänsten

Maud Svensson, Vårdförbundet

0492-17595

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30