Sjuksköterska/Distriktssköterska Torsås HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarsfullt uppdrag som sjuksköterska/distriktssköterska. Du kommer att få jobba på en välbemannad hälsocentral där vi tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och att vara en attraktiv arbetsplats. Vi är ett välfungerande team med specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Som sjuksköterska arbetar du med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Det finns
möjlighet att ansvara för ett specifikt område utifrån intresse, erfarenhet och verksamhetens behov. Du är även delaktig i utvecklingsarbete.

Tillsammans jobbar vi för patientens bästa och här får du möjlighet att pröva på hur det är att arbeta i  primärvården på landsbygden.

Arbetstiderna är framför allt dagtid, men kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma på Kalmarjouren.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Du ska ha god förmåga i svenska i tal och skrift.

Du är trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska/distriktssköterska och kan behålla lugnet i stressade situationer. Du har förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och du ser möjligheter i förändringar. Att ha bra samarbetsförmåga och vara serviceinriktad är en förutsättning för detta arbete. 

Vår arbetsplats

Torsås och Söderåkra hälsocentraler bildar tillsammans en enhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i grupperna. Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har mottagningar inom olika specialiteter. Enheten har totalt cirka 7 000 listade patienter.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/437

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-20
Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson, Verksamhetschef

0486-442 30
Upplysning om tjänsten

Emma Bodén Rocque, Vårdförbundet

0486-412 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 juni 2021 Lämna synpunkter på innehållet