Sjuksköterska/Distriktssköterska Timanställning Primärvårdsjouren Kalmar

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara en del av den framtida utvecklingen i en spännande verksamhet. Vårt uppdrag på Primärvårdsjouren är att bereda patienter med akuta besvär på primärvårdsnivå en god och säker vård. Arbetet är omväxlande och vi möter människor i alla åldrar och i livets alla skeden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är telefonrådgivning och bokningar av patientsamtal som är bedömda av 1177. I arbetsuppgifterna ingår även traditionellt mottagningsarbete med registrering, assistans och omhändertagande av patienter vid olika behandlingar samt provtagningar. På helgerna förekommer även såromläggningar och vi samverkar med vårdgrannar såsom akutmottagningen, barnakuten och kommunens hälso- och sjukvård för att möta våra patienters behov på rätt vårdnivå.

Vi söker

Dig som är leg. sjuksköterska. Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska är meriterande. Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet i din yrkesroll.

Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Primärvårdsjouren i Kalmar finns belägen i Stensö hälsocentrals lokaler på vardagskvällar kl 16-22:30 och helgdagar 8-14:30 eller 14-22:30. På vardagskvällar arbetar vi i team med tjänstgörande jourläkare och en kollega som kan vara sjuksköterska eller undersköterska. Dagtid på helger finns även en extra undersköterska i teamet. På primärvårdsjouren är vi fyra dsk/ssk och en usk i den ordinarie bemanningen. Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan hjälpa oss på framförallt helgerna så därför söker vi nu en timanställd kollega. Vi har individuell schemaläggning och lägger schema i sexveckorsperioder så det finns stora möjligheter att påverka hur du vill jobba. 

Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, stort fokus på patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Hos oss vill vi att alla medarbetare ska känna att det är meningsfullt och utvecklande att gå till jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/134

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2021-02-01

Sysselsättningsgrad:

Deltid Enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Rundgren

0480-811 64
Upplysning om tjänsten

Kicki Rundberg Wallingstam, Vårdförbundet

vxl 0480-816 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet