Sjuksköterska/distriktssköterska till Vimmerby Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Som distrikts/sjuksköterska arbetar du med rådgivning och medicinsk bedömning per telefon och vid olika mottagningsverksamheter. I arbetet kan även jourarbete ingå.

Vi söker

Dig som är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning. Viktiga personliga egenskaper är samarbetsförmåga och ansvarstagande. Att ha en helhetssyn för verksamheten, rycka in vid behov och samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för dig. Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvården är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska. 

Vår arbetsplats

Vi är regionens största hälsocentral med ca 15 500 listade patienter som kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, utbildningsläkare,  psykologer, fotvårdsterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/128

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg, Avdelningschef

0492-178 67
Upplysning om tjänsten

Maud Abenius-Svensson Vårdförbundet

0492-17600
Upplysning om tjänsten

Anna-Lena Arvidsson Vårdförbundet

0492-17600

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juni 2020 Lämna synpunkter på innehållet