Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stensö hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du ingå i ett team av medarbetare på en modern och trevlig hälsocentral nära sjukhuset? Då är du varmt välkommen att söka ett vikariat som sjuksköterska/distriktssköterska på Stensö hälsocentral!

Här möter du patienter i telefon, genom olika digitala vårdtjänster och i digitala vårdmöten utöver i direkta mottagningskontakter med patienter på hälsocentralen.

Genom professionell bedömning och rådgivning lotsar du våra patienter rätt i vården. I arbetet ingår även möjlighet att ansvara för sjuksköterskemottagning utifrån intresse och tidigare erfarenhet. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag och arbete under jourtid/på jourcentral under kvällar och helger kan förekomma.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller vidareutbildad distriktssköterska. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkesgrupper. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta självständigt. Du har förmåga att bemöta människor med respekt och att skapa förtroende hos patienter och närstående. Vi ser också att du är positiv, har en förmåga att lyssna in och samtidigt vara tydlig i din kommunikation. Intresse och erfarenhet av vårdsamordning vid komplexa vårdbehov, livsstilsintervention och förebyggande hälso- och sjukvård är exempel på områden som vi gärna tar del av i din ansökan även om det inte är något krav för att vara behörig sökande.

För oss på Stensö hälsocentral är flexibilitet, ett positivt förhållningssätt och en känsla för service viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Stensö hälsocentral har lång tradition inom allmänmedicinsk mottagning. Vi har medarbetare med olika bakgrund och med bred kompetens. Vi vill vara en familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten, att erbjuda en verksamhet av hög medicinsk kvalitet och med hög patientsäkerhet. Vi arbetar fortlöpande med att utveckla och implementera nya arbetssätt med syfte att förbättra verksamheten, varje-dag-lite-bättre.

Vi har drygt 8000 listade patienter och ligger geografiskt nära sjukhuset och angränsande till natur- och rekreationsområde. Vi erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt riktlinjer för Hälsoval Kalmar län. Det finns flera sjuksköterskeledda mottagningar; t ex diabetes, blodtryck, livsstilsmottagning, astma/KOL, demens, urininkontinens. Vi arbetar också med rehabilitering vid sjukskrivning. Utöver läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare är även primärvårdspsykologer knutna till teamet. 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/751

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-25
Upplysning om tjänsten

Mattias Alvunger

0480-84720
Upplysning om tjänsten

Anette Thorén, Vårdförbundet

0480-81865

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet