Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Mönsterås Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utmanande och omväxlande arbete i en härlig arbetsgrupp där dina arbetsuppgifter består av bland annat rådgivning och triagering i tele-Q och arbete på mottagningen. På Mönsterås hälsocentral arbetar vi med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, inkontinens, blodtryck, vaccinationer samt livsstil. Vi ser gärna att du har intresse att fördjupa dig i en eller flera av dessa områden. Hos oss erbjuds du regelbundna yrkesträffar och arbetstid under dagtid måndag-fredag. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete i primärvården och/eller vana från mottagningsarbete är det meriterande. Det är även en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic.

Vi söker dig som sätter patienten i centrum, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan arbeta självständigt. Du tycker om utmaningen i variationen av arbetsuppgifter och ser detta som ett sätt att kompetensutveckla dig och bli ännu starkare i din profession. Du är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi värdesätter teamarbete och viljan att ta initiativ och eget ansvar.  

Vår arbetsplats

Mönsterås Hälsocentral har ca 9000 listade patienter och ca 35 medarbetare. Vi arbetar teambaserat tillsammans; läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare samt psykologer/kurator. Vi har också ett nära samarbete med den kommunala hälso-och sjukvården. Vi hjälps alla åt med patientens bästa i fokus.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Dessutom driver vi ett ständigt utvecklingsarbete/förbättringsarbete och som medarbetare har du möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/691

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-30
Upplysning om tjänsten

Daniel Denckert

0499-48939
Upplysning om tjänsten

Emma Ivarsson, Vårdförbundet

0499-58961

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30