Sjuksköterska/Distriktssköterska till Lindsdals HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du främst med telefonrådgivning, triagering, akut omhändertagande, assistering vid olika behandlingar, provtagning men även eget ansvarsområde utifrån din bakgrund och intresse. Vi arbetar för att skapa variation i arbetsuppgifterna.

Teamanda, prestigelöshet och humor är för oss grundpelare till en bra arbetsmiljö och en trevlig
stämning. Vi är en personalgrupp med ambitioner att leva upp till visionen Öppet - Engagerat och Kunnigt, vilket vi har pratat mycket om och är överens om. Det är en trivsam stämning i gruppen och alla hjälps åt för att skapa goda förutsättningar för en bra vård och bemötande för våra patienter.

Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom demens, diabetes, astma/KOL, blodtryck, livsstil, inkontinens, samt vaccinationer. Vår ambition är att hitta nya arbetssätt för att utveckla mottagningen och göra vårt gemensamma arbete intressant och attraherande. Som sjuksköterska eller distriktssköterska kommer du att kunna ha önskemål om du är intresserad av något specialområde. Vi försöker tillgodose allas önskemål.

Vi har cirka 7000 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare samt utbildningsläkare,
distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Jourtjänstgöring vid Kalmarjouren kan komma att ingå i tjänsten på viss procent.

Vi söker

En av våra medarbetare ska vara föräldraledig och därför söker vi nu dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling där du ser till hela verksamhetens bästa. Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du ska känna dig bekväm men också professionell i patientkontakterna.

Du ska vara legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska är
meriterande. Meriterande är även att ha erfarenhet från olika vårdgivare, såsom kommun, slutenvård och primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Lindsdals hälsocentral ligger i en villaförort strax norr om Kalmar. Hit flyttar barnfamiljer som vill ha ett fritt boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till staden. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar.

Lindsdals hälsocentral är en välfungerande och familjär hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi försöker arbeta med att utveckla vår verksamhet så att vi tar tillvara och använder allas kompetens.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/894

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 % annan sysselsättningsgrad kan komma att diskuteras

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-28
Upplysning om tjänsten

Monica Hultqvist, Verksamhetschef Lindsdals HC

0480-818 35
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2021 Lämna synpunkter på innehållet