Sjuksköterska/Distriktssköterska till Kristinebergs Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du sjuksköterska eller distriktssköterska och vill ha ett utvecklande och intressant arbete? Då är du varmt välkommen till Kristinebergs Hälsocentral. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng som hjälper varandra för att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål.

Hos oss är arbetet varierande och du kommer att möta patienter både på hälsocentralen, via telefon och digitala vårdbesök. Sjukvårdsrådgivning, triagering och egen bedömning utgör en stor del av arbetsuppgifterna. Det finns även möjligheter att ansvara för egen mottagning utefter verksamhetens behov. I kombination med det självständiga arbetet kommer du att ha tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen.

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska eller utbildad distriktssköterska. Har du tidigare arbetat inom primärvård eller har annan vana från mottagningsarbete är det meriterande.

Det viktigaste för dig som vill börja arbeta hos oss är ditt intresse; intresset för arbetsuppgifterna, din egen utveckling samt för människan vi möter, varje dag. För oss är teamarbete och förbättringsarbete viktiga delar i vårt arbete. Vi värdesätter att du har god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du känner dig trygg i att arbeta självständigt. Vi ser att du är en strukturerad person som kan se till att varje patient får en trevlig upplevelse hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Kristinebergs Hälsocentral är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi har stort fokus på patientsäkerhet och god arbetsmiljö, vilket resulterar i en trygg och stabil arbetsgrupp. Hälsocentralen har ca 7800 listade medborgare. Hos oss arbetar distriktsläkare samt utbildningsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Varmt välkommen till oss!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/620

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-07
Upplysning om tjänsten

Helene Svensson, verksamhetschef

0491-782962
Upplysning om tjänsten

Anna Eriksson, Vårdförbundet

0491-782963

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet