Sjuksköterska/Distriktssköterska till Emmaboda Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du arbeta som sjuksköterska/distriktssköterska på Emmaboda hälsocentral? Vi förstärker nu vårt sjukskötersketeam och erbjuder två tillsvidare tjänster i en god arbetsmiljö med engagerade kollegor. Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara en del av den framtida utvecklingen i en spännande verksamhet. Du kommer att vara en del av en välbemannad hälsocentral med nya lokaler, god arbetsmiljö samt möjlighet att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra yrkeskategorier i teamet.

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss på Emmaboda hälsocentral kommer du att ingå i en arbetsgrupp bestående av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, medicinsk fotvårdsterapeut och psykolog. Vi gör alla vårt bästa för att såväl patienter som personal ska trivas hos oss.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag. Arbete under jourtid/på jourcentral under kvällar och helger kan förekomma i tjänstgöringen. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt vidareutbildad distriktssköterska. Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet i din yrkesroll. 

Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett intresse för att medverka i verksamhetens utveckling. Du arbetar bra ihop med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats

Emmaboda hälsocentral har ca 6800 patienter. Hos oss arbetar en härlig och öppen personalgrupp, där teamarbetet är i fokus. Vi som arbetar på Emmaboda hälsocentral är specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, medicinsk fotvårdsterapeut och psykolog. I huset finns även distriktsrehab, BHV, MHV, öppen förskola och Folktandvård, som vi har ett nära samarbete med. 

Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/940

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-11-27
Upplysning om tjänsten

Carina Parai, Verksamhetschef

073-0546398
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2022 Lämna synpunkter på innehållet