Sjuksköterska/Distriktssköterska till Borgholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete som sjuksköterska/distriktssköterska i en härlig arbetsgrupp på Borgholms hälsocentral. Som sjuksköterska/distriktssköterska inom primärvårdsförvaltningen har du en stor variation på arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med telefonrådgivning som innebär att du gör medicinska bedömningar, ger råd och hjälper patienter till rätt vårdinstans. Mottagningsarbete ingår också. Vi bedriver ett ständigt utvecklings/förbättringsarbete och som medarbetare har du möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation. Du erbjuds även regelbundna yrkesträffar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter samt känner dig bekväm i kontakt med patienter. Som person är du nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Du är flexibel, prestigelös och kan rycka in där det behövs. Vidare har du god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Erfarenhet av arbete inom primärvård och journalsystemet Cosmic är meriterande. Vi lägger stor vikt vid bemötande och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss.            

Vår arbetsplats

Borgholms hälsocentral har fräscha lokaler med havsutsikt i centrala Borgholm. Här finns alla ålderskategorier representerade, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas till vara.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/688

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-27
Upplysning om tjänsten

Åke Åkesson

0485-151 44
Upplysning om tjänsten

Maria Sundin, Vårdförbundet

0485-151 27

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet