Sjuksköterska/Distriktssköterska till Blomstermåla Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett givande och spännande arbete som sjuksköterska/distriktssköterska på Blomstermåla Hälsocentral? Hos oss får du ett omväxlande, spännande arbete på en trevlig arbetsplats. Du kommer att välkomnas av en arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och arbetsglädje. Vi är en mindre hälsocentral och hos oss finns det möjlighet att ansvara för egen mottagning utefter verksamhetens behov. Som sjuksköterska/distriktssköterska kommer du att få göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans via TeleQ.

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande som skapar en trivsam miljö för såväl patienter som personal. Detta ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Vi står inför framtida utmaningar med nära vård där primärvården får en allt större roll. Trivs du med att utveckla verksamheten och utvecklas själv, kommer du att trivas i vår grupp. Vi driver ett ständigt utvecklingsarbete, som medarbetare har du därmed möjlighet att påverka ditt arbete och arbetssituation. Du erbjuds regelbundna yrkesträffar. I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska. Önskemål om erfarenhet av medicinska bedömningar samt en vana att arbeta i team. Dessutom vill vi att du är en flexibel, prestigelös och hjälpsam kollega. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna.

Hos oss är det viktigt med nyfikenhet, viljan att lära sig nya saker och framförallt att du bidrar med en god stämning på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Vår arbetsplats

Blomstermåla Hälsocentral är en familjär hälsocentral i Mönsterås kommun - den vackra kustkommunen om gränsar till Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland (Läs mer på www.monsteras.se.). Vi sätter patientens hälsa i fokus och strävar efter att vara en kraft för hälsan i länet där vi tillsammans skapar förutsättningarna för ett rikare, tryggare och friskare liv. Det är en väl inarbetad hälsocentral med ett gott arbetsklimat och god kamratskap i arbetsgruppen. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Blomstermåla Hälsocentral har cirka 3 600 listade patienter. 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/704

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-25
Upplysning om tjänsten

Maria Persson

0499-20565
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet